PENSION

scroll-bottom

Honden & katten pension

Wanneer uw hond of kat voor het eerst bij ons komt logeren, nodigen we u graag op voorhand uit voor een kennismaking samen met je huisdier. U krijgt dan een persoonlijke rondleiding en ondertussen kan uw hond op zijn eigen tempo zijn vakantieoord verkennen. Deze kennismaking geeft ons de kans om uw hond te observeren en zo zijn of haar verblijf zo aangenaam mogelijk te maken in de kwispelhoeve.

Tijdens ons gesprek wordt het voor u duidelijk hoe wij te werk gaan. Wij bieden voor maximum 10 kleinere honden een fantastisch verblijf aan en voor 5 katten een rustig, aangename vakantie. De honden mogen de ganse dag in onze tuin ravotten, we hebben drie aparte speeltuinen en tevens een binnenspeelruimte die kan onderverdeeld worden in 4 aparte ruimtes. Iedere hond of kat heeft zijn eigen kamer om tijdens de nacht volledig tot rust te komen.

We opteren om de voeding van uw huisdier mee te brengen naar het pension. Een plotse omschakeling naar een andere voeding is absoluut af te raden voor het maag-darmstelsel.

Wij raden aan om een eigen bench/mandje, dekentje of kussen mee te brengen. De hond of kat zal hiermee een vertrouwde geur herkennen en daardoor zich sneller op zijn/haar gemak voelen.

Hondenpension Pittem, Tielt, Wingene & omstreken

De prijs voor het hondenpension is €30 per dag.

De prijs voor het kattenpension is €12 per dag.

kwispelhoeve
De vriendschap die we terugkrijgen van de dieren en het vertrouwen dat de eigenaars ons schenken, geven ons een goed gevoel en daar doen we het voor.
kwispelhoeve
  • Advies rond het aankopen van puppy’s & puppygewenning
  • Advies rond de vacht van uw hond & trimservice
  • Advies rond het gedrag van uw hond
  • Advies rond de verzorging van uw hond of kat