trimsalon Pittem

Trimsalon

scroll-bottom

Trimsalon honden Pittem

Ons trimsalon is professioneel uitgerust met kwalitatief materiaal. Alle rassen zijn bij ons welkom, klein en groot. Wij zorgen voor het ontklitten, wassen, borstelen en trimmen van de vacht, volledig volgens uw wensen. Verder reinigen wij de oren, geven wij advies ingeval van problemen zoals bijvoorbeeld vlooien, teken, wormen, huidproblemen zoals schurft, puistjes en korsten enz.

Wij zorgen voor een gepersonaliseerde aanpak en maken vanaf het eerste bezoek een klantenfiche aan zodat wij bij volgende afspraken uw hond goed kunnen opvolgen.

Ook angstige of agressievere honden kunnen bij ons terecht, daar nemen wij ruim de tijd voor. Ook deze honden hebben immers recht op een verwenbeurt in ons salon en we maken het hen dan ook zo aangenaam mogelijk. Wij zorgen er in dat geval voor dat er zeker geen andere honden aanwezig zijn in de buurt.

Wij geven u graag uitleg over de dagelijkse verzorging van uw hond, en we maken steeds tijd om u te woord te staan. Het is immers heel belangrijk dat u eerst borstelt en dan pas erna kamt. Wij doen het u zelfs even voor zodat u daarna zelf aan de slag kan.

Bepaalde honden hebben specifieke noden wat de vacht betreft, en deze zullen wij u steeds uitleggen en u erover adviseren.

Onze hoeve is afgesloten met een schuifhek zodat er geen honden kunnen ontsnappen nadat ze de hoeve hebben betreden.

Trimsalon Pittem, Tielt, Wingene en omstreken

Rondom het terrein is er een afsluiting geplaatst, na het uitstappen uit de auto mogen ze vrij rondlopen.

Wij maken gebruik van professionele producten met natuurlijke ingrediƫnten voor de verzorging van uw hond.

In ons trimsalon kan u ook terecht voor de aankoop van producten voor de verzorging van de hond, zoals om shampoo, conditioners, borstels en kammen.

Indien nodig komen wij de honden ophalen bij u thuis, maar het liefste hebben wij dat u zelf tot aan ons trimsalon komt.

 

  • Een professionele aanpak
  • Deskundig advies bij problemen
  • Kwalitatieve en natuurlijke verzorgingsproducten
  • Indien gewenst een ophaalservice
  • Snelle afspraak
  • Flexibele openingsuren
  • Zeer goede prijs/kwaliteit